ANSIGTSPRODUKTER | Dagcreme

DAGCREMER

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige dagcreme for at opretholde et sundt og smukt ansigt. Når du anvender dagcreme om morgenen, kan den synligt forbedre hudens kvalitet. De mest legendariske dagcremer fra PHYTOMER giver ultra-effektive kosmetiske løsninger til hver enkelt hudtype.

DAGCREME TIL FEDTET HUD

Fedtet hud har også brug for daglig fugt. Vælg lette fugtgivende cremer med regulerende aktive ingredienser for at genbalancere talgproduktionen.

DAGCREME TIL BLANDET HUD

Blandet hud kombinerer to hud typer. Man kan have fedtet hud i t-zonen og normal eller tør hud i resten af ansigtet. Vælg fugtgivende og matterende hudplejeprodukter som modvirker skinnende hud.

DAGCREME TIL SART HUD

Sart hud føles stram og har tendens til hurtigt at rødme. Hudens sarte overflade beskytter ikke tilstrækkeligt mod eksterne faktorer. Vælg en creme som forstærker og beskytter din hud ved at danne et beskyttende lag.

DAGCREME TIL TØR HUD

Når huden er tør, mangler den fugt og lipider. Den skal tilføres fugt og næring med en fugtighedsgivende dagcreme, så den øjeblikkeligt føles mere behagelig.

ANTI-AGE DAGCREME

Rynker, pletter, tab af blødhed og fasthed... Vælg en foryngende creme, som mindsker tidens spor og hjælper huden med at regenerere og giver glans.