VORES SIKRE PRODUKTER TIL DIN HUD

Din huds sundhed er vores prioritet. For at garantere vores behandlingers sikkerhed, effektivitet og brugervenlighed har vi nøje udvalgt produkternes ingredienser. Alle ingredienser bliver efterfølgende testet i uafhængige laboratorier. Vi sælger vores produkter i 80 lande og lever op til verdens strengeste kontrolstandarder, hvad angår tolerance, sikkerhed og kvalitet.

Vores kvalitetscharter

PHYTOMER TILLIDSCHARTER

«Hos PHYTOMER,
tror vi på havet og dets ingrediensers uendelige kræfter.
Tror vi på, at havets generøsitet skal respekteres.
Tror vi på retten til at være smuk, på vigtigheden af at tage vare på sin hud.
Tror vi på pålidelig kosmetik.
Tror vi på, at effektivitet og sikkerhed skal gå hånd i hånd.
Tror vi på, at kravet om kvalitet er en pligt.
Tror vi på, at der kun findes glæde, hvis der er respekt og tillid.
Og fordi vi tror, så skaber vi.
For din hud, nu og i fremtiden»

Phytomer Respect de la nature

VORES FORENINGSENGAGEMENT

Vi arbejder sammen med TIME FOR THE OCEAN, en forening der organiserer kunstneriske events for at skabe større bevidsthed om det tvingende behov for at beskytte havet. Vi støtter desuden inden for disse rammer SEA ART, som er en række dokumentarfilm lavet af Maud Baignères, der indbyder til at beundre og engagere sig i havet gennem virkningsfulde film, der iscenesætter kunstnere, som er tæt forbundet med havet.

Phytomer Respect de la nature

Julie Gautier

Danserinden og fridykkeren Julie Gautier viser os sit forhold til havet, som er en sand inspirationskilde til forbedring af hendes kunst.

Se
Phytomer Respect de la nature

JASON DECAIRES TAYLOR

En meget poetisk film, som tager os med til Lanzarote for at opleve den engagerede kunstner Jason deCaires Taylors undervandsskulpturer.

Se
Phytomer Respect de la nature

FABRICE HYBER

Billedhuggeren Fabrice Hyber tager os med ind i kernen af sit engagement for miljøet, som er grundlaget for hans værker.

Se