Hos Phytomer tror vi på glæden ved skønhed, og vi glemmer aldrig vores vigtigste mission: at beskytte huden. Vi udvikler produkter, hvor hver eneste ingrediens spiller en specifik rolle, uden at gå på kompromis med sikkerhed, effektivitet og brugervenlighed.

VORES TILLIDSCHARTER PÅ FILM

ØKOLOGISK, NATURLIG, MILJØVENLIG

Vi elsker havet og tilbyder huden at drage nytte af dets enestående velgørende elementer gennem vores ingredienser fra havet, hvad enten de er økologiske, naturlige eller miljøvenlige. Dag efter dag udvikler vores forskere grønne metoder til udvinding af havets mest kraftfulde aktive og naturlige molekyler og omdanner dem til yderst effektive produkter.

VORES ENGAGEMENT FOR HAVET
Tange hænder Alger

MADE IN BRETAGNE MED PASSION

Netop fordi vi har fremstillet vores produkter i vores egne laboratorier i Mont-Saint-Michel-bugten gennem 3 generationer, er vi i stand til at garantere kvaliteten. Vi kender hvert enkelt marineingrediens, som vi selv har udviklet, og som vi sammensætter til behagelige produkter, som det er nydelse at bruge.

Vi prioriterer naturlige aktive stoffer, som både er miljø- og hudvenlige. Så skønhed og velvære følges ad.

Vores historie

STRENG KVALITETSKONTROL

Vi sælger vores produkter i 80 lande og lever op til verdens strengeste kontrolstandarder, hvad angår tolerance, sikkerhed og kvalitet.

Alle vores produkter og behandlingsprotokoller testes af uafhængige laboratorier af eksperter, dermatologer og biologer...

LÆS MERE OM VORES LABORATORIUM
Manequin 1 Laboratorium Prøver

SIKRE PRODUKTER

For til enhver tid at garantere vores behandlingers sikkerhed, effektivitet og brugervenlighed har vi nøje udvalgt produkternes ingredienser. Mere end 95% af vores produktkatalog er vegan-friendly, og alle vores produkter indeholder naturlige marineingredienser.

Vi anvender syntetiske ingredienser af høj kvalitet, når de tilfører produkterne ekstra fordele i form af brugervenlighed og skønhedsfremmende resultater.

Manequin 2 Creme

FORNUFTIG KOSMETIK

Hos Phytomer producerer vi ansvarlig kosmetik, der fortrinsvis indeholder lokale ingredienser fra Bretagne, fremstillet med respekt for havet og producenterne.

I vores laboratorier udvikler vi innovative alternativer med henblik på at fremme biodiversiteten uden at gå på kompromis med produkternes effektivitet.

Vi har kun tillid til professionelle fagfolk i wellnescentre og skønhedssaloner til at give personlige råd og seriøs hudpleje af høj kvalitet.

PHYTOMER i mit land
Oligoforce Mannequin 03 Algues 4

VELVÆRE FOR ALLE

Phytomer giver produkter og behandlinger til skønhedseksperter, der arbejder på hospitaler, så de kan give udsatte personer et pusterum med velvære.

Phytomer deltager i programmet Wellness for Cancer i USA, som tilbyder kræftpatienter tilpassede behandlingsprotokoller.

Mannequin 04 Tekstur

BAG KULISSERNE I UDVIKLINGSLABORATORIET

Hvert produkt ser dagens lys efter adskillige tests og en sammensætning af en halv snes ingredienser, som giver den perfekte balance mellem effektivitet, brugernydelse og tolerance uden at gå på kompromis med hudens sikkerhed.

Se hvordan dine favoritprodukter i store træk er blevet til. Du finder den detaljerede liste med alle ingredienser i produktinformationen for hvert produkt.

1 • AKTIVE MARINEINGREDIENSER
2 • EKSTRAKTER
AF NATURLIG OPRINDELSE
3 • SYNTETISKE
INGREDIENSER
4 • DEN HELT RIGTIGE DOSIS
KONSERVERINGSMIDLER
VORES BESTSELLERS